Modern Besturen

Modern Besturen

Modern Besturen

Opleidingsoort:

Workshop

Doelgroep:

Bestuurder

Sport:

Alle sporten

Hoe ziet de toekomst van jouw vereniging eruit? Één ding is zeker: een bestuur is onmisbaar. Het werven van vrijwilligers en bestuursleden is iets waar iedere vereniging mee te maken krijgt en kan mogelijk lastig zijn. Maar ook diversiteit binnen het bestuur kan zorgen voor uitdagingen: hoe ga je hier mee om? En hoe werf je nieuwe, waardevolle bestuursleden? In de workshop Modern besturen gaan we dieper in op het onderwerp en hoe verandering essentieel is voor de continuïteit en vooruitgang van de sportvereniging. 

Tijdens deze scholing:

  • Wordt aandacht gegeven aan bestuurlijke vernieuwing en leer je wat dit jou én je vereniging oplevert;
  • Gaan we in op de voordelen van een ondernemend en divers samengesteld bestuur;
  • Leer je meer over bestuurlijke verjonging en het werven van een nieuwe generatie bestuurders.

In de workshop wordt stilgestaan bij het bestuurlijke werk zelf. Je gaat samen met andere verenigingen het gesprek aan, deelt ervaringen en komt samen tot nieuwe inzichten, mogelijkheden en praktische toepassingen. Tevens krijg je tijdens de workshop toegang tot een zelf uit te voeren social media campagne om nieuwe, talentvolle vrijwilligers voor de vereniging te werven.

Aan de hand van de workshop Modern besturen krijg jij praktische, concrete tips waarmee jouw vereniging direct aan de slag kan gaan om het bestuur te (blijven) ontwikkelen.

Heb je belangstelling om deze workshop te organiseren voor clubs? Of wil je namens jouw club de workshop volgen? Neem dan contact met ons op via opleidingen@nocnsf.nl.

Meer lezen