Veelgestelde vragen Sportopleidingen

Binnen dit onderdeel vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met NOC*NSF Sport Support via de chatfunctie onderaan de pagina

Algemeen

Sportopleidingen.nl is dé plek voor competentiegerichte sportopleidingen en (bij)scholingen. Op de website staan opleidingen van de NOC*NSF Academie voor Sportkader voor de gehele sportbranche, ongeacht in welke sport je actief bent.

Ga naar de homepage van sportopleidingen.nl en zoek een opleiding. Je kunt ook zoeken op 'doelgroepen'. 

Over sportopleidingen.nl

Sportopleidingen.nl is het vernieuwde platform voor trainers, bestuurders, scheidsrechters, opleiders en vrijwilligers. De sportgenerieke scholingen zijn dus geschikt voor vrijwel iedereen die werkt in de sportwereld, van een korfbaltrainer tot aan de vrijwilliger van de lokale dojo. 

Clubbase is dé omgeving waar jouw club gemakkelijk activiteiten en lesreeksen aan kan maken en via diverse programma’s en initiatieven vanuit bijvoorbeeld sportbonden en gemeentes sporters op eenvoudige wijze kennis laten maken met jouw club en sport. In deze tutorial laten we zien en vertellen we je wat elk Clubbase onderdeel inhoudt en voor jou als sportclub kan beteken.

Klik hier voor de gebruikersvoorwaarden.

Over de opleidingen

Dat is mogelijk binnen de gestelde voorwaarden van de aanbieder. Neem hiervoor contact op met de aanbieder van de opleiding. Zij kunnen je helpen met het annuleren of wijzigen van jouw inschrijving.

Zoek de betreffende opleiding die je hebt gevolgd op en ga naar het kopje 'review' om een review achter te laten. 

Onder het kopje 'aanbieders opleidingen' boven aan de website vind je alle aanbieders. Klik op de aanbieder waar je contact mee wilt opnemen om de contactmogelijkheden te vinden. 

Dit verschilt per sportbond. Neem hiervoor contact op met jouw sportbond en vermeld welke opleiding je wilt/gaat volgen.

Zoek de opleiding die je wilt volgen en klik op de inschrijfknop. Hier kun je jezelf aanmelden. 

Staat er geen inschrijfknop achter? Dan is er voor deze opleiding nog geen volgende sessie gepland. Vraag bij de betreffende aanbieder na of deze nog gepland gaat worden óf dat het mogelijk is om de opleiding bij jou op de club te organiseren.

Dit is per opleiding verschillend. Lees voordat je jezelf inschrijft de informatie die vermeld staat op de opleidingspagina.

Als je geen bevestiging hebt ontvangen kan je contact opnemen met de aanbieder van de betreffende opleiding. 

Ga naar de homepage van sportopleidingen.nl en zoek een opleiding. Je kunt ook zoeken op 'doelgroepen'. 

We doen ons uiterste best om in elke regio een opleiding te organiseren. Dit lukt echter niet altijd. Wist je dat het bij sommige aanbieders mogelijk is om een opleiding bij jou op de club te organiseren? Neem daarover contact op met de betreffende aanbieder.