Presteren met communiceren

Presteren met communiceren

Presteren met communiceren

Opleidingsoort:

Masterclass

Doelgroep:

Bestuurder

Sport:

Alle sporten

Communicatie verandert razendsnel. Van clubblad naar Instagram. Hou jij het met jouw club nog een beetje bij? Hoe werk je aan zichtbaarheid en wat kun je met social media? Waarom en wanneer gebruik je welke communicatie? Of het nu gaat over interne communicatie en binding óf over werving en promotie: de masterclass presteren met communiceren biedt reflectie en keuzes. 

Tijdens deze masterclass:

  • Gaan we in op de uitdagingen op het gebied van communicatie van jouw club;
  • Bepaal je een eigen strategie en maak je een concreet communicatieplan;
  • Zet je de gemaakte strategie om in concrete actiepunten die je meteen, tijdens het traject, al kunt uitvoeren.

De masterclass bestaat uit drie sessies, waarin jouw vereniging, met een aantal anderen, persoonlijk wordt begeleid door een communicatiespecialist. Tijdens de masterclass ga je al aan de slag met jouw eigen vraag op gebied van clubcommunicatie.

Na drie sessies heb je geleerd hoe je communicatie in jouw vereniging organiseert en beheert, heb je praktische tools in handen voor het verbeteren van de communicatie in jouw club en heb je ervaringen uitgewisseld met andere clubs om van elkaar te leren.

Heb je belangstelling om deze masterclass te organiseren voor clubs? Of wil je namens jouw club de masterclass volgen? Neem dan contact met ons op via opleidingen@nocnsf.nl.

Meer lezen