Vrijwilligersmanagement

Vrijwilligersmanagement

Vrijwilligersmanagement

Opleidingsoort:

Masterclass

Doelgroep:

Bestuurder

Sport:

Alle sporten

Ken jij dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Het is echt geen wonder om vrijwilligers voor je vereniging te vinden/ houden die plezier hebben in wat ze doen. De grote uitdaging is om te ontdekken hoe je hier als (totale) vereniging concreet invloed op hebt én om dat ook echt te verankeren in je vereniging.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je had. Met enigszins absurde oefeningen en creatief denken, ga je met een vernieuwde blik kijken naar vrijwilligersmanagement. En ga je direct keuzes maken én aan de slag voor jouw eigen vereniging. Naast de sessies met collega bestuurders en een sessie op jouw vereniging, krijg je toegang tot de online module Vrijwilligersmanagement.  

Tijdens de masterclass staat creativiteit voorop. Niets is te gek! Concreet worden er tijdens de masterclass een aantal opdrachten behandeld. Het maken van contact, het uitwerken van de vraag, omdenken en The Battle Absurd komen aan bod.

Na de Masterclass heb je meer zicht hoe jullie binnen jouw vereniging omgaan met vrijwilligers. Je bent al aan de slag gegaan in je vereniging met echt contact, aansluiten bij drijfveren, de beste persoon op de juiste plek en met waarderen. Je bent er klaar voor om dit verder in te voeren met iedereen in de vereniging.  

 

Heeft u belangstelling om deze sessie te organiseren voor verenigingen of heeft u vragen over de sessie? Dan kunt u contact opnemen met opleidingen@nocnsf.nl

Meer lezen