Kickstart AirBadminton deel 2

Kickstart AirBadminton deel 2

Kickstart AirBadminton deel 2

Opleidingsoort:

Bijscholing

Doelgroep:

Trainer-coach & instructeur

Sport:

Badminton

De AirBadminton kickstart sessies vormen samen de opleiding AirBadmintontrainer 1. Er is gekozen om de opleiding op te delen aangezien zeer veel vrijwilligers (veel geven training op badmintonverenigingen), leraren lichamelijke opvoeding en buurtsportcoaches (training op scholen) de sport graag willen leren kennen en op willen nemen in het standaard sportaanbod.

Deze bijscholing biedt de deelnemer de mogelijkheid om, na het volgen van Kickstart AirBadminton deel 1, de volledige opleiding AirBadmintontrainer 1 te voltooien en volledig te zijn opgeleid tot AirBadmintontrainer.

Tijdens deze bijscholing ga je verder met de basis van Airbadminton. Een nieuwe sport met andere regels en technieken. Na deze bijscholing weet jij nog veel meer over de juiste technieken en tactieken binnen deze nieuwe sport. Zo kan jij als speler en/of trainer buiten badmintonnen, een mooie kans om het aanbod van je club te vergroten! 

Deze bijscholing is opgenomen in het Sportakkoord. Dit betekent dat de bijscholing vanuit het Sportakkoord wordt gefinancierd en er voor deelnemende verenigingen geen kosten voor deelname zijn. Hiervoor kun je als vereniging een aanvraag doen bij de adviseur lokale sport in jouw gemeente.

Meer lezen