Kickstart Airbadminton deel 1

Kickstart Airbadminton deel 1

Kickstart Airbadminton deel 1

Opleidingsoort:

Bijscholing

Doelgroep:

Trainer-coach & instructeur

Sport:

Badminton

De AirBadminton kickstart sessies vormen samen de opleiding AirBadmintontrainer 1. Er is gekozen om de opleiding op te delen aangezien zeer veel vrijwilligers (veel geven training op badmintonverenigingen), leraren lichamelijke opvoeding en buurtsportcoaches (training op scholen) de sport graag willen leren kennen en op willen nemen in het standaard sportaanbod.

Tijdens deze bijscholing leer je de basis van Airbadminton, een nieuwe sport met andere regels en technieken. Na deze bijscholing kan jij als speler en/of trainer buiten badmintonnen, een mooie kans om het aanbod van je club te vergroten! 

Deze bijscholing biedt deelnemers de basiskennis en -vaardigheden aan van het AirBadminton, zodat zij op de juiste wijze de sport kunnen promoten.

Deze bijscholing is opgenomen in het Sportakkoord. Dit betekent dat de bijscholing vanuit het Sportakkoord wordt gefinancierd en er voor deelnemende verenigingen geen kosten voor deelname zijn. Hiervoor kun je als vereniging een aanvraag doen bij de adviseur lokale sport in jouw gemeente.

Meer lezen