BWF1 voor niet-leden

BWF1 voor niet-leden

BWF1 voor niet-leden

Opleidingsoort:

Opleiding

Doelgroep:

Trainer-coach & instructeur

Kosten per deelnemer:

€795,-

Sport:

Badminton

Wanneer je actief bent als trainer voor competitieteams (derde divisie of lager) dan past de opleiding BWF level 1 bij jou. Hiermee word je opgeleid tot een trainer voor jeugd en senoren op badmintonverenigingen. Tijdens deze opleiding leer je nog meer over alle basistechnieken en tactieken die we binnen de BWF en Badminton Nederland hanteren.

 

Betrokken bij de opleiding:

Tijdens de opleiding word je begeleid door docenten met een minimale kwalificatie van BWF tutor level 1. De organisatie van de opleiding ligt bij Badminton Nederland, eventueel in samenwerking met een vereniging of (badminton)school. Mocht je interesse hebben om de level 1 op eigen locatie te laten organiseren, vraag dan naar de mogelijkheden via rdkeijzer@badminton.nl. Om de opleiding door te laten gaan zijn er minimaal 8 deelnemers nodig. Bijdrage per persoon is €650 voor leden van Badminton Nederland en €795 voor niet-leden.

Voor deelname dien je minimaal 16 jaar oud te zijn.

De opleiding bestaat uit 48 contacturen en bestaat uit vijf dagen opleiding die op verschillende wijzen kunnen worden aangeboden.  

De BWF1 opleiding is een opleiding waarbij je aan de hand van theorie en praktijk het trainersvak krijgt aangeleerd. De opleidingsdagen vinden plaats in een sporthal. Theorie en praktijk zullen elkaar op deze dagen afwisselen. De opleiding is daarmee heel actief en er wordt ook van je verwacht dat je actief aan de dagen deelneemt. Op de laatste dag nemen we zowel een theorie- als een praktijktoets af. Bij voldoende afleggen van beide toetsen volgt je internationaal erkende BWF1 diploma.

Na afloop van de opleiding:

  • Heb je begrip van verschillende leerstijlen
  • Weet je hoe je moet coachen en training moet geven
  • Hoe je een training plant en uitvoert
  • Heb je kennis van de basistechnieken van Badminton
  • Heb je kennis van de basistactieken van Badminton

Klik hier voor meer informatie over BWF1

Meer lezen