Clubkadercoach

  • Trainer Coach & Instructeur
  • vrijdag 13 september 2024
Clubkadercoach

In de toekomst willen we dat trainersbegeleiding voor iedere trainer-coach de normaalste zaak ter wereld is. In 2032 heeft 100 procent van de sportende jeugd een trainer-coach, die aantoonbaar bekwaam is. De interventie clubkadercoaching zorgt ervoor dat binnen een bepaalde tijd trainersbegeleiding normaal wordt op de club en dat de trainers-coaches zowel didactisch als pedagogisch bekwaam zijn. Op die manier speelt trainersbegeleiding een sleutelrol in de realisatie van vitale sportclubs waar een positieve sportcultuur aanwezig is en sportplezier voorop staat.

"Een clubkadercoach is een professional die binnen een bepaalde tijd trainersbegeleiding normaal maakt op een sportclub"

De clubkadercoach introduceert trainersbegeleiding op de club

Wil je meer weten over hoe je trainers-coaches met meer plezier voor de groep kan laten staan? Of hoe je ze motiveert om langer bij de club te blijven en zo nog meer kinderen met plezier kunnen laten sporten? Bekijk dan deze video over clubkadercoaching.

De opleiding Clubkadercoach is volledig vernieuwd met een digitale leeromgeving ter ondersteuning van het leerresultaat! Bekijk deze website meer informatie over Clubkadercoaching en klik hier voor meer informatie over de opleiding.

  • Trainer Coach & Instructeur
  • vrijdag 13 september 2024