Congres Blijf je stil of praat je erover

  • Bestuurders
  • 26 april 2024
Congres Blijf je stil of praat je erover

Grensoverschrijdend gedrag. Het thema dat zich overal in de maatschappij en dus ook in de sportwereld bevindt. Wat doe jij er vanuit jouw rol aan, welke verantwoordelijkheid draag je en waar precies ligt de grens van ons gedrag? Om antwoord te krijgen op deze en vele andere vragen organiseert het Centrum Veilige Sport Nederland ook in 2024 het congres ‘Blijf je stil of praat je erover.’ Een unieke dag waarin het netwerk van sportbonden, -verenigingen, gemeenten, maatschappelijke partners en een ieder die zich bezighoudt met grensoverschrijdend gedrag in de sport samenkomt. 

Tijdens de eerste helft van het congres maken onder anderen Marijn de Vries, zangeres Meau, André Cats, Klaas de Vries, Miriam ReijnenRegeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld Mariëtte Hamer en John Bierling op diverse manieren onderdeel uit van de line-up. In het plenaire middagprogramma spreken Hans Laroes en Marjan Olfers over de ontwikkelingen binnen het huidige medialandschap op het gebied van grensoverschrijdend gedrag in de sport en is er een rol weggelegd voor Gregory Sedoc. Dagvoorzitter is Suzan Vink-Opstal

De editie van dit jaar vindt dinsdag 28 mei van 10.00 – 16.30 uur plaats op Papendal in Arnhem en heeft als thema ‘Waar ligt jouw grens’. Kennisdeling, bewustwording, netwerk en preventie staan hierbij centraal. Naast een inspirerend plenair programma worden er net zoals de voorgaande twee edities interactieve subsessies georganiseerd. Klik hier voor het workshopoverzicht. Inschrijving voor de deelsessies is op de korte termijn mogelijk, zodra dit het geval is berichten we hierover via deze website en socials. Ook is er gedurende de dag volop ruimte elkaar te ontmoeten tussen de onderdelen door en tijdens de lunch die is inbegrepen.  

De kaartverkoop voor dit congres loopt in rap tempo door. Koop hier jouw ticket en je bent erbij! 

  • Bestuurders
  • 26 april 2024