Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Gepersonaliseerde informatie Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.


Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring

Voldoende vrijwilligers een sprookje?

  • Aanbieder: Academie voor Sportkader

Ken jij dat sprookje van die sportvereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft, die zich jarenlang inzetten voor hun club? … dat is geen sprookje! Het is echt geen wonder om een berg aan vrijwilligers voor je club te vinden die plezier hebben in wat ze doen. De grote uitdaging is om vast te stellen op welke wijze je hier als club concreet invloed op kan uitoefenen, door middel van sterk vrijwilligersmanagement.

Voldoende vrijwilligers een sprookje?

Daar willen wij jou graag bij helpen, op een geheel eigentijdse wijze, via een inspiratiesessie of online omgeving, ontwikkeld door NOC*NSF i.s.m. Start2Create. Wij zullen jou en je collega bestuurders inspireren, tips geven, maar bovenal praktische handvatten bieden om vorm te geven aan alles wat te maken heeft met het werven, binden en behouden van vrijwilligers. Door opdrachten zoals een battle absurd, het omdenken en de zogenaamde marsmannetjes krijg jij inzichten hoe je meer vrijwilligers kunt werven én behouden. 

Voor bestuurders die graag collega’s willen ontmoeten en geïnspireerd willen raken om met de online module aan de slag te gaan worden er inspiratiesessies door het hele land georganiseerd. Tijdens deze avond word je praktisch op weg geholpen om met vrijwilligersmanagement in de e-learning omgeving aan de slag te gaan en is er alle ruimte om op interactieve wijze met andere deelnemers kennis en ideeën uit te wisselen over vraagstukken die er spelen bij jouw club

Wil je als gemeente/sportbond of sportservicebureau licenties voor een vereniging aanvragen, zodat hun trainers de online scholing vrijwilligersmanagement kunnen volgen, vraag dan hier je licenties aan via dit aanvraagformulier 

Wil je als clubbestuurder de online scholing direct volgen? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Academie voor Sportkader via opleidingen@nocnsf.nl.