Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Gepersonaliseerde informatie Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.


Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring

De vier inzichten: Marcella Mesker over 'meenemen'

De vier inzichten voor sportbestuurders zijn samen doen, meenemen, eigenaarschap en support. Jill Eekhart is sinds kort bestuurder bij voetbalclub csv DVVA. Voor Sportplezier.nl maakte ze vier filmpjes waarin ze in gesprek met gerenommeerde sportbestuurders de vier inzichten bespreekt. Na een gesprek met Joop Alberda over ‘samen doen’, praat ze deze keer met Marcella Mesker.

De vier inzichten: Marcella Mesker over 'meenemen'

Met de tenniscommentator en bestuurslid bij NOC*NSF is ‘meenemen’ het onderwerp, de tweede van de vier inzichten. Want hoe belangrijk is het dat je als bestuurder je leden meeneemt in ideeën en plannen en hoe krijg je dat precies voor elkaar?