Badminton Nederland

Badminton Nederland biedt (toekomstige) trainers verschillende opleidingen. Jaarlijks organiseert Badminton Nederland op verschillende niveaus rijkserkende opleidingen aan om het vak van trainer bij een badmintonvereniging of -organisatie uit te kunnen oefenen.

Badminton Nederland
Over deze aanbieder

Badminton Nederland

Badminton Nederland biedt (toekomstige) trainers verschillende opleidingen. Jaarlijks organiseert Badminton Nederland op verschillende niveaus rijkserkende opleidingen aan om het vak van trainer bij een badmintonvereniging of -organisatie uit te kunnen oefenen. De opleidingen worden afgerond door het afleggen van Proeven van Bekwaamheid en worden beloond met een trainersdiploma. Bij het afronden van een trainersopleiding ontvangt de trainer van Badminton Nederland ook een trainerslicentie die twee jaar geldig is. De licentie is te verlengen door regelmatig een erkende bijscholing te volgen. 

Contactmogelijkheid

Locatie
  • Kelvinbaan 48
  • 3439 MT
  • Nieuwegein
Social media
({{ctrl.count}})
{{ (ctrl.query && ctrl.query.length ? 1 : 0) + ctrl.selectedOpleidingsoortenList.length + ctrl.selectedDoelgroepenList.length + ctrl.selectedSportenList.length + ctrl.selectedAanbiedersList.length + ctrl.selectedPlaatsenList.length + ctrl.selectedWeekdagenList.length }} filters Wis alle filters
{{ctrl.query}}
{{selected}}
{{ctrl.getKenmerkNaam(selected, ctrl.doelgroepenList)}}
{{selected}}
{{selected}}
{{selected}}
{{ctrl.getKenmerkNaam(selected, ctrl.weekdagenList)}}