KNBB

KNBB

De KNBB ziet een goede opleidingsstructuur als een van de primaire taken van de biljartbond. Talentherkenning en talentontwikkeling zijn hierbij de belangrijkste aandachtsgebieden. De KNBB heeft instructeursopleidingen ontwikkeld om het gat op te vangen tussen beginnend biljarter...

De KNBB ziet een goede opleidingsstructuur als een van de primaire taken van de biljartbond. Talentherkenning en talentontwikkeling zijn hierbij de belangrijkste aandachtsgebieden. De KNBB heeft instructeursopleidingen ontwikkeld om het gat op te vangen tussen beginnend biljarter en nationaal talent. Ook is er in Sporteronline een partner gevonden om opleidingen te verbinden via het talentvolgsysteem en data te verzamelen om de kwaliteit van de opleidingen te verhogen.

De KNBB organiseert diverse instructeurs- en arbitersopleidingen. Op de website www.knbbopleidingen.nl is meer informatie over de instructeursopleidingen te vinden. De KNBB biedt in samenwerking met ASK de volgende opleidingen aan:

- Poolinstructeur Regionaal
- Poolinstructeur Lokaal
- Poolinstructeur Nationaal
- Biljartinstructeur A
- Biljartinstructeur B

Via Academie voor Sportkader van NOC*NSF zijn diverse bijscholingen mogelijk waaronder modules gericht op herkennen en voorkomen van seksuele intimidatie.

Wil je graag een erkende trainer worden? Kijk bij opleidingen welke mogelijkheden er zijn en schrijf je in. Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

 

Filter sportopleidingen