High Performance Coach

Onze missie is het optimaliseren van prestaties voor sporters, teams en bedrijven. Dit doen we met methoden uit de sport- en prestatiepsychologie, arbeids- en organisatiepsychologie, neuro-linguïstisch programmeren (NLP) en onze eigen ervaringen.

High Performance Coach
Over deze aanbieder

High Performance Coach

Onze samenwerking is ontstaan uit het enthousiasme om ambitieuze individuen en teams te laten groeien en ontwikkelen. Wij krijgen energie als we onze mensen naar een hoger niveau kunnen brengen en doelen halen die op het eerste gezicht onmogelijk lijken. Blijvend verbeteren is daarbij het uitgangspunt. Tennis is bij uitstek een mentale sport, waardoor wij onze eigen mentale vaardigheden hebben ontwikkeld. Ons doel is om deze kennis in combinatie met onze verschillende studierichtingen te vertalen naar sporters, teams en bedrijven.

Contactmogelijkheid

Locatie
  • Blauwkarper 11
  • 2318 NM
  • Leiden
({{ctrl.count}})
{{ (ctrl.query && ctrl.query.length ? 1 : 0) + ctrl.selectedOpleidingsoortenList.length + ctrl.selectedDoelgroepenList.length + ctrl.selectedSportenList.length + ctrl.selectedAanbiedersList.length + ctrl.selectedPlaatsenList.length + ctrl.selectedWeekdagenList.length }} filters Wis alle filters
{{ctrl.query}}
{{selected}}
{{ctrl.getKenmerkNaam(selected, ctrl.doelgroepenList)}}
{{selected}}
{{selected}}
{{selected}}
{{ctrl.getKenmerkNaam(selected, ctrl.weekdagenList)}}